Pasta Umeboshi 150 g BIO MUSO

 Pasta Umeboshi 150 g BIO MUSO - Zdravá výživa a biopotraviny Ochucovadla Shoyu, tamari, miso, umeboshi

Pasta Umeboshi 150 g BIO MUSO

Pasta Umeboshi je vyrobena z japonských ume švestek nakládaných v soli s listy Shiso. Jedná se o tradiční japonský produkt. Využijete ho do dresinků, omáček či pomazánek.


skladem



 dopravné může být i ZDARMA!
Od nákupu za 1200,00 ▼

Přepravce IN-Time: platba předem: 69,00
Přepravce IN-Time: online platební kartou: 69,00
Přepravce IN-Time: na dobírku: 89,00
Přepravce DPD: platba předem: 79,00
Přepravce DPD: online platební kartou: 79,00
Přepravce DPD: na dobírku: 99,00



185,- Kč
bez DPH: 160,87

do oblíbených

kód: 473007


 máte dotaz? 


sdílejte


Zdravá výživa a biopotraviny Ochucovadla Shoyu, tamari, miso, umeboshi » Pasta Umeboshi 150 g BIO MUSO

Upřesnění

Země původu: Japonsko

Certifikační organizace: EU BIO CZ BIO CZ-BIO-001

Švestičky Umeboshi - jak jsou u nás často nazývány, jsou peckovité plody stromu ume. Tento ovocný strom je ve skutečnosti odrůdou meruňky. Při výrobě se nepoužívají žádná umělá barviva a jsou to právě listy Shiso, které barví švestičky na červeno.

Švestičky umeboshi se sklízejí na jaře. Ještě v den sklizně se nasolují a potom nechávají několik dní sušit na slunci. Jakmile jsou téměř usušené, naloží se do slaného nálevu, zatíží kameny a nechají kvasit. Červená tekutina, která se při kvašení švestiček vylučuje, se nazývá ume-su, v češtině se ujal název umeocet (i když tento produkt nemá s octem fakticky nic společného).

Společnost Muso byla založena před 30 lety dle základní principů markobiotiky, což je specifický způsob stravování a životního stylu. Firma si velmi zakládá na kvalitě a využívá tradičních výrobních procesů. Suroviny použité na výrobu produktů nejsou geneticky modifikované.

Tento produkt ocení především spotřebitelé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření. Biopotraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, který zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení.

Zajímá vás více o ekologickém zemědělství? Přečtěte si články v našem bioseriálu.

Složení: Umeboshi pasta* 98 % (ume švestky*, jedlá sůl mořská), shiso extrakt* 2 % (shiso listy*, jedlá sůl, ume švestkový ocet). *BIO.

Kalorická hodnota/energie (na 100ml): 154 kJ/36 kcal. Tuky: 0 g. z toho nasycené mastné kyseliny: 0 g. Sacharidy: 8.1 g. z toho cukry: 0 g. Vláknina: 2 g. Bílkoviny: 0 g. Sůl: 21.2 g

Skladování: Skladujte v suchu a chraňte před teplem a přímým slunečním zářením.
Legislativní zařazení: Pasta umeboshi..

Návod k přípravě: Vhodné jako základ do dresinků a omáček.

Jednotková cena: 0,00 Kč / 100 ml




Upřesnění parametrů pro Pasta Umeboshi 150 g BIO MUSO

Výrobce: Muso

Vlastnosti: přirozeně bez lepku, bio, veganské, bez mléka


 přejít na Shoyu, tamari, miso, umeboshi 




Pasta Umeboshi 150 g BIO MUSO

...také Vás může u Pasta Umeboshi 150 g BIO MUSO zajímat:

Tamari sójová omáčka 500 ml COUNTRY LIFE

Tamari sójová omáčka 500 ml COUNTRY LIFE

Tamari je sójová omáčka, která vzniká jako vedlejší produkt při výrobě miso pasty. Oproti shoyu je tmavší, hustší a chuťově výraznější. Naplno zazáří při přípravě studených zálivek, omáček a pikantních dipů. Pasta Umeboshi 150 g BIO MUSO

AKCE

skladem

119,-
103,48
Kuzu škrob kousky 100 g BIO MUSO

Kuzu škrob kousky 100 g BIO MUSO

Kuzu je tradiční japonský produkt. Pro velký obsah kvalitního škrobu se kuzu používá hlavně jako zahušťovadlo. Zdravá výživa a biopotraviny Ochucovadla Shoyu, tamari, miso, umeboshi

skladem

163,-
141,74
Kuzu škrob prášek 100 g BIO MUSO

Kuzu škrob prášek 100 g BIO MUSO

Kuzu je škrob, který se vyrábí z kořene japonského vinného keře. Jde o škrob prvotřídní kvality, vytváří krásně hladké omáčky a krémy. Je výborně stravitelný a slouží i jako lék při nachlazení. Pasta Umeboshi 150 g BIO MUSO

skladem

164,-
142,61
Miso genmai sója 250 g BIO MUSO

Miso genmai sója 250 g BIO MUSO

Jak použít miso pasty v kuchyni? Podívejte se na video. Zdravá výživa a biopotraviny Ochucovadla Shoyu, tamari, miso, umeboshi

skladem

159,-
138,26
Miso genmai hnědá rýže 400 g MUSO

Miso genmai hnědá rýže 400 g MUSO

Genmai miso má příjemnou plnou chuť. Jedná se o japonský produkt vyráběný staletími ověřenou tradiční metodou. Genmai miso je fermentovaná pasta ze sóji a hnědé neloupané rýže. Hodí se na dochucení polévek, dresinků, omáček, pomazánek… Pasta Umeboshi 150 g BIO MUSO

skladem

118,-
102,61
Miso mugi ječmen 345 g BIO MUSO

Miso mugi ječmen 345 g BIO MUSO

Ječmenná pasta Miso v biokvalitě. Miso je fermentovaná vyzrálá pasta ze sóji, rýže nebo obilí, známá pro svou charakteristickou sytou chuť a tmavou barvu. Miso neodmyslitelně patří k japonské kuchyni. Zdravá výživa a biopotraviny Ochucovadla Shoyu, tamari, miso, umeboshi

skladem

169,-
146,96

E-shop


"Projezte se ke zdraví"                                                 724 076 303 info@2kukurice.cz

 69 Kč, nad 1200 Kč ZDARMA                                 






| | |
© 2019 Insion

Navštívené:

Pasta Umeboshi 150 g BIO   MUSOPasta Umeboshi 150 g BIO MUSO