Tento produkt ocení především spotřebitelé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření. Biopotraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, který zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení.
Zajímá vás více o ekologickém zemědělství? Přečtěte si články v našem bioseriálu.
Složení: SÓJOVÉ boby* 40,9 %, hnědá rýže* 35,2 %, jedlá mořská sůl, voda, fermentační činidlo (Aspergillus oryzae). *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství
Kalorická hodnota/energie (na 100g): 769 kJ/183 kcal. Tuky: 5.8 g. z toho nasycené mastné kyseliny: 1 g. Sacharidy: 19 g. z toho cukry: 12 g. Vláknina: 4.9 g. Bílkoviny: 11 g. Sůl: 11.4 g
Může obsahovat (alergeny): sója
Skladování: Skladujte v uzavřeném obalu na suchém a chladném místě. Po otevření skladujte v chladničce.
Legislativní zařazení: Fermentovaný výrobek ze sójových bobů a hnědé rýže..
Návod k přípravě: K přípravě miso polévek. Přiveďte k varu zeleninový vývar, přidejte zeleninu nebo mořské řasy a několik minut povařte. Přidejte 2 lžičky genmai miso. Již nevařte. Podávejte horké.
Jednotková cena: 70,40 Kč / 100 g
Výrobce: Muso
Vlastnosti: přirozeně bez lepku, bio, veganské, bez přidaného cukru
...také Vás může u Miso genmai sója 250 g BIO MUSO zajímat:
Miso je fermentovaná vyzrálá pasta ze sóji, rýže nebo obilí. Miso obsahuje řadu minerálů, vitaminů. Miso genmai sója 250 g BIO MUSO
skladem
Rýžová pasta Miso v biokvalitě. Miso je fermentovaná vyzrálá pasta ze sóji, rýže nebo obilí, známá pro svou charakteristickou sytou chuť a tmavou barvu. Miso neodmyslitelně patří k japonské kuchyni. Zdravá výživa a biopotraviny Ochucovadla Shoyu, tamari, miso, umeboshi
skladem
Ječmenná pasta Miso v biokvalitě. Miso je fermentovaná vyzrálá pasta ze sóji, rýže nebo obilí, známá pro svou charakteristickou sytou chuť a tmavou barvu Miso neodmyslitelně patří k japonské kuchyni. Miso genmai sója 250 g BIO MUSO
skladem
Miso polévka Danival představuje chutnou a plnohodnotnou variantu tradiční japonské polévky. Můžeme ji použít i na přípravu chutné omáčky k ochucení těstovin, rýže anebo zeleniny. Zdravá výživa a biopotraviny Ochucovadla Shoyu, tamari, miso, umeboshi
skladem
Pasta Umeboshi je vyrobena z japonských ume švestek nakládaných v soli s listy Shiso. Jedná se o tradiční japonský produkt. Využijete ho do dresinků, omáček či pomazánek. Miso genmai sója 250 g BIO MUSO
skladem
Shoyu je tradiční sójová omáčka vyráběna ze sójových bobů, pšenice a fermentačního činidla. Má výrazné aroma a lehce nasládlou chuť. V malém množství prohloubí a zvýrazní chuť jakéhokoliv pokrmu. Zdravá výživa a biopotraviny Ochucovadla Shoyu, tamari, miso, umeboshi
skladem
"Projezte se ke zdraví" 733 538 304 info@2kukurice.cz
69 Kč, nad 1200 Kč ZDARMA
Navštívené: