Miso genmai sója 250 g BIO MUSO

 Miso genmai sója 250 g BIO MUSO - Zdravá výživa a biopotraviny Ochucovadla Shoyu, tamari, miso, umeboshi

Miso genmai sója 250 g BIO MUSO

Jak použít miso pasty v kuchyni? Podívejte se na video.


skladem



 dopravné může být i ZDARMA!
Od nákupu za 1 200,00 ▼

Přepravce IN-Time: platba předem: 69,00
Přepravce IN-Time: online platební kartou: 69,00
Přepravce DPD: platba předem: 79,00
Přepravce DPD: online platební kartou: 79,00



169,- Kč
bez DPH: 146,96

do oblíbených

kód: 460020


 máte dotaz? 


sdílejte


Zdravá výživa a biopotraviny Ochucovadla Shoyu, tamari, miso, umeboshi » Miso genmai sója 250 g BIO MUSO

Upřesnění

Země původu: Japonsko

Certifikační organizace: EU BIO JP-BIO-154

Tipy na použití:

Miso pasty sice pocházejí z Japonska, ale fungují jako výborné univerzální ochucovadlo, které se uplatní v jakékoli kuchyni. Jde o tradiční výrobek, kdy se sójové boby smíchají se solí a fermentačním činidlem koji a ve velkých dřevěných sudech nechají kvasit.Ke zmíněným základním surovinám se většinou přidává ještě obilovina, nejčastěji rýže a ječmen.

Existuje nespočet druhů misa od těch kvašených jen 5 dnů po ty, které kvasily několik let, od světle žlutého až po temně hnědé. Barva je u misa spolehlivým indikátorem, jaká chuť vás čeká. Čím je miso tmavší, tím je výraznější a aromatičtější. Jeho chuť se trochu podobá sójové omáčce, ale je plnější, bohatší. V mnoha případech se dá zaměňovat se sójovými omáčkami shoyu a tamari.

Genmai miso je středně hnědé miso vyrobené ze sóji a rýže natural. Zemité a výrazné tak akorát, a proto je ideální jako „moje první miso". Fermentuje přibližně rok, je standardně slané (10,3% soli) a bezlepkové.

Společnost Muso byla založena před 30 lety dle základních principů makrobiotiky, což je specifický způsob stravování a životního stylu. Firma si velmi zakládá na kvalitě a využívá tradičních výrobních procesů. Suroviny použité na výrobu produktů nejsou geneticky modifikované.

Tento produkt ocení především spotřebitelé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření. Biopotraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, který zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení.

Zajímá vás více o ekologickém zemědělství? Přečtěte si články v našem bioseriálu.

 

Složení: SÓJOVÉ boby* 40,9 %, hnědá rýže* 35,2 %, jedlá mořská sůl, voda, fermentační činidlo (Aspergillus oryzae). *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství

Kalorická hodnota/energie (na 100ml): 769 kJ/183 kcal. Tuky: 5.8 g. z toho nasycené mastné kyseliny: 1 g. Sacharidy: 19 g. z toho cukry: 12 g. Vláknina: 4.9 g. Bílkoviny: 11 g. Sůl: 11.4 g

Může obsahovat (alergeny): sója
Skladování: Skladujte v uzavřeném obalu na suchém a chladném místě. Po otevření skladujte v chladničce.
Legislativní zařazení: Fermentovaný výrobek ze sójových bobů a hnědé rýže..

Návod k přípravě: K přípravě miso polévek. Přiveďte k varu zeleninový vývar, přidejte zeleninu nebo mořské řasy a několik minut povařte. Přidejte 2 lžičky genmai miso. Již nevařte. Podávejte horké.

Jednotková cena: 0,00 Kč / 100 ml


Upřesnění parametrů pro Miso genmai sója 250 g BIO MUSO

Výrobce: Muso

Vlastnosti: přirozeně bez lepku, bio, veganské, bez přidaného cukru, bez mléka


 přejít na Shoyu, tamari, miso, umeboshi 




Miso genmai sója 250 g BIO MUSO

...také Vás může u Miso genmai sója 250 g BIO MUSO zajímat:

Miso hatcho sója 400 g MUSO

Miso hatcho sója 400 g MUSO

Miso je fermentovaná vyzrálá pasta ze sóji, rýže nebo obilí. Miso obsahuje řadu minerálů, vitaminů. Miso genmai sója 250 g BIO MUSO

skladem

147,-
127,83
Miso rýže 390 g BIO DANIVAL

Miso rýže 390 g BIO DANIVAL

Rýžová pasta Miso v biokvalitě. Miso je fermentovaná vyzrálá pasta ze sóji, rýže nebo obilí, známá pro svou charakteristickou sytou chuť a tmavou barvu. Miso neodmyslitelně patří k japonské kuchyni. Zdravá výživa a biopotraviny Ochucovadla Shoyu, tamari, miso, umeboshi

skladem

234,-
203,48
Miso ječmen 390 g BIO DANIVAL

Miso ječmen 390 g BIO DANIVAL

Ječmenná pasta Miso v biokvalitě. Miso je fermentovaná vyzrálá pasta ze sóji, rýže nebo obilí, známá pro svou charakteristickou sytou chuť a tmavou barvu Miso neodmyslitelně patří k japonské kuchyni. Miso genmai sója 250 g BIO MUSO

skladem

235,-
204,35
Polévka Miso kostky (8x10g) 80 g BIO DANIVAL

Polévka Miso kostky (8x10g) 80 g BIO DANIVAL

Miso polévka Danival představuje chutnou a plnohodnotnou variantu tradiční japonské polévky. Můžeme ji použít i na přípravu chutné omáčky k ochucení těstovin, rýže anebo zeleniny. Zdravá výživa a biopotraviny Ochucovadla Shoyu, tamari, miso, umeboshi

skladem

129,-
112,17
Pasta Umeboshi 150 g BIO MUSO

Pasta Umeboshi 150 g BIO MUSO

Pasta Umeboshi je vyrobena z japonských ume švestek nakládaných v soli s listy Shiso. Jedná se o tradiční japonský produkt. Využijete ho do dresinků, omáček či pomazánek. Miso genmai sója 250 g BIO MUSO

skladem

197,-
171,30
Shoyu sójová omáčka 200 ml COUNTRY LIFE

Shoyu sójová omáčka 200 ml COUNTRY LIFE

Shoyu je tradiční sójová omáčka vyráběna ze sójových bobů, pšenice a fermentačního činidla. Má výrazné aroma a lehce nasládlou chuť. V malém množství prohloubí a zvýrazní chuť jakéhokoliv pokrmu. Zdravá výživa a biopotraviny Ochucovadla Shoyu, tamari, miso, umeboshi

skladem

56,-
48,70

E-shop


"Projezte se ke zdraví"                                                 733 538 304  info@2kukurice.cz

 69 Kč, nad 1200 Kč ZDARMA                                 






| | |
© 2020 Insion

Navštívené:

Miso genmai sója 250 g BIO   MUSOMiso genmai sója 250 g BIO MUSO