Miso genmai hnědá rýže 400 g MUSO

 Miso genmai hnědá rýže 400 g MUSO - Zdravá výživa a biopotraviny Ochucovadla Shoyu, tamari, miso, umeboshi

Miso genmai hnědá rýže 400 g MUSO

Genmai miso má příjemnou plnou chuť. Jedná se o japonský produkt vyráběný staletími ověřenou tradiční metodou. Genmai miso je fermentovaná pasta ze sóji a hnědé neloupané rýže. Hodí se na dochucení polévek, dresinků, omáček, pomazánek… ...


skladem



 dopravné může být i ZDARMA!
Od nákupu za 1200,00 ▼

Přepravce IN-Time: platba předem: 69,00
Přepravce IN-Time: online platební kartou: 69,00
Přepravce IN-Time: na dobírku: 89,00
Přepravce DPD: platba předem: 79,00
Přepravce DPD: online platební kartou: 79,00
Přepravce DPD: na dobírku: 99,00



118,- Kč
bez DPH: 102,61

do oblíbených

kód: 463004


 máte dotaz? 


sdílejte

Zdravá výživa a biopotraviny Ochucovadla Shoyu, tamari, miso, umeboshi » Miso genmai hnědá rýže 400 g MUSO

Upřesnění

Země původu: Japonsko

Jak použít miso pasty v kuchyni? Podívejte se na video.

Genmai miso je celosvětově velmi oblíbené – naše nejprodávanější miso. Narozdíl od misa shira, je vyráběné z neloupané hnědé rýže, zraje déle a chuťově je výraznější a slanější.

Tipy na použití:

  1. Hlívu, papriky a cuketu nakrájejte na plátky a osmahněte na olivovém oleji.
  2. Směs zalijte vodou, přidejte tofu nakrájené na kostky a krátce povařte.
  3. Přidejte miso rozmíchané v troše vlažné vody a uvařené těstoviny.
  4. Podávejte s nasekaným koriandrem.

Co je to miso?
Miso je hnědá kvašená pasta, pro jejíž výrobu se používají sójové boby, sůl, fermentační činidlo a často také nějaký druh obiloviny. Existuje mnoho druhů misa. Obecně platí, že čím je miso tmavší, tím déle bylo fermentováno a tím intenzivnější je jeho chuť. Miso by nemělo projít varem.

Výroba misa:

  1. Sójové boby se uvaří, rozmačkají a naočkují fermentačním činidlem koji (Aspergillus oryzae).
  2. Některé druhy misa se namíchají s ječmenem nebo rýží.
  3. Přidá se voda, sůl a všechno se umístí do velkých dřevěných kádí.
  4. Kádě se přikryjí poklopem a zatíží až čtyřmi tunami kamenů poskládaných do kužele (takto uspořádané kameny vytvoří rovnoměrný tlak, který je potřeba pro správné zrání misa).
  5. Miso zraje za teploty okolí, která přirozeně během roku kolísá.
  6. Fermentační proces trvá různou dobu – hatcho miso zraje dva roky (tradičně musí zrát dvě zimy a dvě léta), ostatní druhy misa fementují přibližně rok, nejkratší dobu zraje shiro miso – pouze 7 dní.

Další druhy misa, které máme v nabídce:
shiro miso
hatcho miso
mugi miso
mugi miso bio
miso ječmen bio
miso rýže bio

Složení: SÓJOVÉ boby, hnědá rýže, mořská sůl, voda, koji kvas.

Kalorická hodnota/energie (na 100ml): 618 kJ/163 kcal. Tuky: 7 g. z toho nasycené mastné kyseliny: 0.9 g. Sacharidy: 9.1 g. z toho cukry: 8.2 g. Vláknina: 7.7 g. Bílkoviny: 12.1 g. Sůl: 10.3 g

Může obsahovat (alergeny): sója
Skladování: Skladujte na suchém a chladném místě. Chraňte před přímým slunečním zářením. Po otevření skladujte v uzavřeném obalu v chladničce.
Legislativní zařazení: Sójový výrobek - miso..

Návod k přípravě: Lze používat samostatně, ale slouží také do polévek, omáček, zálivek, pomazánek, při přípravě těstovin, k dochucení zeleniny, pro úpravu mořských řas.

Jednotková cena: 0,00 Kč / 100 ml




Upřesnění parametrů pro Miso genmai hnědá rýže 400 g MUSO

Výrobce: Muso

Vlastnosti: bez lepku, přirozeně bez lepku, veganské, bez přidaného cukru, bez mléka


 přejít na Shoyu, tamari, miso, umeboshi 




Miso genmai hnědá rýže 400 g MUSO

...také Vás může u Miso genmai hnědá rýže 400 g MUSO zajímat:

Miso genmai sója 250 g BIO MUSO

Miso genmai sója 250 g BIO MUSO

Jak použít miso pasty v kuchyni? Podívejte se na video. Miso genmai hnědá rýže 400 g MUSO

skladem

159,-
138,26
Miso hatcho sója 400 g MUSO

Miso hatcho sója 400 g MUSO

Miso je fermentovaná vyzrálá pasta ze sóji, rýže nebo obilí. Miso obsahuje řadu minerálů, vitaminů. Zdravá výživa a biopotraviny Ochucovadla Shoyu, tamari, miso, umeboshi

skladem

141,-
122,61
Miso mugi ječmen 345 g BIO MUSO

Miso mugi ječmen 345 g BIO MUSO

Ječmenná pasta Miso v biokvalitě. Miso je fermentovaná vyzrálá pasta ze sóji, rýže nebo obilí, známá pro svou charakteristickou sytou chuť a tmavou barvu. Miso neodmyslitelně patří k japonské kuchyni. Miso genmai hnědá rýže 400 g MUSO

skladem

169,-
146,96
Miso mugi ječmen 400 g MUSO

Miso mugi ječmen 400 g MUSO

Miso je fermentovaná vyzrálá pasta ze sóji a obilí, známá pro svou charakteristickou sytou chuť a tmavou barvu. Obsahuje řadu minerálů, vitaminů . Zdravá výživa a biopotraviny Ochucovadla Shoyu, tamari, miso, umeboshi

skladem

77,-
66,96
Miso ječmen 390 g BIO DANIVAL

Miso ječmen 390 g BIO DANIVAL

Ječmenná pasta Miso v biokvalitě. Miso je fermentovaná vyzrálá pasta ze sóji, rýže nebo obilí, známá pro svou charakteristickou sytou chuť a tmavou barvu Miso neodmyslitelně patří k japonské kuchyni. Miso genmai hnědá rýže 400 g MUSO

skladem

223,-
193,91
Polévka Miso kostky (8x10g) 80 g BIO DANIVAL

Polévka Miso kostky (8x10g) 80 g BIO DANIVAL

Miso polévka Danival představuje chutnou a plnohodnotnou variantu tradiční japonské polévky. Můžeme ji použít i na přípravu chutné omáčky k ochucení těstovin, rýže anebo zeleniny. Zdravá výživa a biopotraviny Ochucovadla Shoyu, tamari, miso, umeboshi

skladem

123,-
106,96

E-shop


"Projezte se ke zdraví"                                                 724 076 303 info@2kukurice.cz

 69 Kč, nad 1200 Kč ZDARMA                                 






| | |
© 2019 Insion

Navštívené:

Miso genmai hnědá rýže 400 g   MUSOMiso genmai hnědá rýže 400 g MUSO