Miso genmai hnědá rýže 400 g MUSO



Výrobek již NENÍ DOSTUPNÝ

Genmai miso má příjemnou plnou chuť. Jedná se o japonský produkt vyráběný staletími ověřenou tradiční metodou. Genmai miso je fermentovaná pasta ze sóji a hnědé neloupané rýže. Hodí se na dochucení polévek, dresinků, omáček, pomazánek… ...

Zdravá výživa a biopotraviny Ochucovadla Shoyu, tamari, miso, umeboshi » Miso genmai hnědá rýže 400 g MUSO

Původní informace k výrobku:

Genmai miso má příjemnou plnou chuť. Jedná se o japonský produkt vyráběný staletími ověřenou tradiční metodou. Genmai miso je fermentovaná pasta ze sóji a hnědé neloupané rýže. Hodí se na dochucení polévek, dresinků, omáček, pomazánek… ...

Upřesnění
  • Vegetarinánské - neobsahuje žádné suroviny živočišného původu (maso, mléko, med)
  • Bez lepku - zaručeně bez obsahu lepku
  • Přirozeně bez lepku - zaručeně bez obsahu lepku, ze surovin bez lepku
  • Bez přidaného cukru - není přislazeno cukrem, může obsahovat přirozeně se vyskytující cukry
  • Bez mléka - neobsahuje mléko

Země původu: Japonsko

Jak použít miso pasty v kuchyni? Podívejte se na .

Genmai miso je celosvětově velmi oblíbené – naše nejprodávanější miso. Narozdíl od, je vyráběné z neloupané hnědé rýže, zraje déle a chuťově je výraznější a slanější.

Tipy na použití:

  • Miso polévka
    50 g hlívy
    20 g červené papriky
    20 g žluté papriky
    30 g cukety
    80 g uzeného tofu na kostky
    2 lžíce misa
    120 g
    1 lžíce
    čerstvý koriandr
  1. Hlívu, papriky a cuketu nakrájejte na plátky a osmahněte na olivovém oleji.
  2. Směs zalijte vodou, přidejte tofu nakrájené na kostky a krátce povařte.
  3. Přidejte miso rozmíchané v troše vlažné vody a uvařené těstoviny.
  4. Podávejte s nasekaným koriandrem.
  • Miso dresink se zázvorem
    1 lžíce misa
    2 lžíce šťávy z limetky
    2 lžíce
    1 lžička strouhaného zázvoru
    1 lžička utřeného česneku
    1 rajče
    svazek čerstvého koriandru
    Vše rozmixujte tyčovým mixérem.
  • Miso-tahini dresink s javorovým sirupem
    1–2 lžičky misa
    4 lžíce
    2 lžíce
    1 lžíce
    Vidličkou rozmíchejte do hladka. V případě potřeby nařeďte trochou teplé vody. Nechte uležet v lednici.
  • Jednoduchý dresink na salát
    Smíchejte miso s a .
  • Miso máslo
    4 lžíce biomásla nebo biomargarínu
    2 lžíce misa
    Smíchejte miso s máslem nebo margarínem na hladkou směs.
    Výborně se hodí na ještě horkou vařenou brokolici, chřest nebo fazolové lusky.
  • Zeleninové a masové vývary
    Přidáním misa zvýrazníte chuť.
  • Dušené houby
    Na konci dušení přidejte trochu misa – zahustí šťávu z hub a vytvoří lahodnou omáčku.
  • Marinády
    Miso smíchejte podle chuti s nebo nebo .
    Potřete surovinu směsí a pečte v troubě nebo grilujte.
    Výborná je glazovaná cuketa, dýně nebo mrkev.

Co je to miso?
Miso je hnědá kvašená pasta, pro jejíž výrobu se používají sójové boby, sůl, fermentační činidlo a často také nějaký druh obiloviny. Existuje mnoho druhů misa. Obecně platí, že čím je miso tmavší, tím déle bylo fermentováno a tím intenzivnější je jeho chuť. Miso by nemělo projít varem.

Výroba misa:

  1. Sójové boby se uvaří, rozmačkají a naočkují fermentačním činidlem koji (Aspergillus oryzae).
  2. Některé druhy misa se namíchají s ječmenem nebo rýží.
  3. Přidá se voda, sůl a všechno se umístí do velkých dřevěných kádí.
  4. Kádě se přikryjí poklopem a zatíží až čtyřmi tunami kamenů poskládaných do kužele (takto uspořádané kameny vytvoří rovnoměrný tlak, který je potřeba pro správné zrání misa).
  5. Miso zraje za teploty okolí, která přirozeně během roku kolísá.
  6. Fermentační proces trvá různou dobu – hatcho miso zraje dva roky (tradičně musí zrát dvě zimy a dvě léta), ostatní druhy misa fementují přibližně rok, nejkratší dobu zraje shiro miso – pouze 7 .

Další druhy misa, které máme v nabídce:





Složení: SÓJOVÉ boby, hnědá rýže, mořská sůl, voda, koji kvas.

Kalorická hodnota/energie (na 100ml): 618 kJ/163 kcal. Tuky: 7 g. z toho nasycené mastné kyseliny: 0.9 g. Sacharidy: 9.1 g. z toho cukry: 8.2 g. Vláknina: 7.7 g. Bílkoviny: 12.1 g. Sůl: 10.3 g

Může obsahovat (alergeny): sója
Skladování: Skladujte na suchém a chladném místě. Chraňte před přímým slunečním zářením. Po otevření skladujte v uzavřeném obalu v chladničce.
Legislativní zařazení: Sójový výrobek - miso..

Návod k přípravě: Lze používat samostatně, ale slouží také do polévek, omáček, zálivek, pomazánek, při přípravě těstovin, k dochucení zeleniny, pro úpravu mořských řas.

Jednotková cena: 0,00 Kč / 100 ml




Upřesnění parametrů pro Miso genmai hnědá rýže 400 g MUSO

Výrobce: Muso

Vlastnosti: bez lepku, přirozeně bez lepku, veganské, bez přidaného cukru, bez mléka


 přejít na Shoyu, tamari, miso, umeboshi 




Miso genmai hnědá rýže 400 g MUSO

...také Vás může u Miso genmai hnědá rýže 400 g MUSO zajímat:

Miso genmai sója 250 g BIO MUSO

Miso genmai sója 250 g BIO MUSO

Jak použít miso pasty v kuchyni? Podívejte se na video. Miso genmai hnědá rýže 400 g MUSO

skladem

176,-
153,04
Miso hatcho sója 400 g MUSO

Miso hatcho sója 400 g MUSO

Miso je fermentovaná vyzrálá pasta ze sóji, rýže nebo obilí. Miso obsahuje řadu minerálů, vitaminů. Zdravá výživa a biopotraviny Ochucovadla Shoyu, tamari, miso, umeboshi

skladem

152,-
132,17
Miso rýže 390 g BIO DANIVAL

Miso rýže 390 g BIO DANIVAL

Rýžová pasta Miso v biokvalitě. Miso je fermentovaná vyzrálá pasta ze sóji, rýže nebo obilí, známá pro svou charakteristickou sytou chuť a tmavou barvu. Miso neodmyslitelně patří k japonské kuchyni. Miso genmai hnědá rýže 400 g MUSO

skladem

243,-
211,30
Miso ječmen 390 g BIO DANIVAL

Miso ječmen 390 g BIO DANIVAL

Ječmenná pasta Miso v biokvalitě. Miso je fermentovaná vyzrálá pasta ze sóji, rýže nebo obilí, známá pro svou charakteristickou sytou chuť a tmavou barvu Miso neodmyslitelně patří k japonské kuchyni. Zdravá výživa a biopotraviny Ochucovadla Shoyu, tamari, miso, umeboshi

skladem

244,-
212,17
Polévka Miso kostky (8x10g) 80 g BIO DANIVAL

Polévka Miso kostky (8x10g) 80 g BIO DANIVAL

Miso polévka Danival představuje chutnou a plnohodnotnou variantu tradiční japonské polévky. Můžeme ji použít i na přípravu chutné omáčky k ochucení těstovin, rýže anebo zeleniny. Miso genmai hnědá rýže 400 g MUSO

skladem

134,-
116,52
Pasta Umeboshi 150 g BIO MUSO

Pasta Umeboshi 150 g BIO MUSO

Pasta Umeboshi je vyrobena z japonských ume švestek nakládaných v soli s listy Shiso. Jedná se o tradiční japonský produkt. Využijete ho do dresinků, omáček či pomazánek. Zdravá výživa a biopotraviny Ochucovadla Shoyu, tamari, miso, umeboshi

skladem

204,-
177,39
Shoyu sójová omáčka 200 ml COUNTRY LIFE

Shoyu sójová omáčka 200 ml COUNTRY LIFE

Shoyu je tradiční sójová omáčka vyráběna ze sójových bobů, pšenice a fermentačního činidla. Má výrazné aroma a lehce nasládlou chuť. V malém množství prohloubí a zvýrazní chuť jakéhokoliv pokrmu. Miso genmai hnědá rýže 400 g MUSO

skladem

58,-
50,43
Shoyu sójová omáčka 500 ml COUNTRY LIFE

Shoyu sójová omáčka 500 ml COUNTRY LIFE

Shoyu je tradiční sójová omáčka vyráběna ze sójových bobů, pšenice a fermentačního činidla. Má výrazné aroma a lehce nasládlou chuť. V malém množství prohloubí a zvýrazní chuť jakéhokoliv pokrmu. Zdravá výživa a biopotraviny Ochucovadla Shoyu, tamari, miso, umeboshi

skladem

118,-
102,61
Oregáno sušené 7 g BIO PĚKNÝ - UNIMEX

Oregáno sušené 7 g BIO PĚKNÝ - UNIMEX

Klasika, která nesmí chybět v italské kuchyni, ale ani v žádné české domácnosti. Miso genmai hnědá rýže 400 g MUSO

AKCE

skladem

25,-
21,74
Kurkuma latte zázvor 60 g BIO SONNENTOR

Kurkuma latte zázvor 60 g BIO SONNENTOR

Kurkuma latte se někdy také nazývá zlaté mléko pro svou zlato-žlutou barvu. Má lehce pikantní a ostře-hořkou chuť díky zázvoru. Vyzkoušejte toto latte v biokvalitě například s rostlinným mlékem. Zdravá výživa a biopotraviny Ochucovadla Koření

skladem

129,-
112,17
Olivy černé 250 g BIO EMILE NOËL

Olivy černé 250 g BIO EMILE NOËL

Olivy obsahují mononenasycené mastné kyseliny a jsou dobrým zdrojem vitaminu E. Miso genmai hnědá rýže 400 g MUSO

skladem

152,-
132,17
Sladidlo ze stévie 300 tablet v dávkovači 18 g NATUSWEET

Sladidlo ze stévie 300 tablet v dávkovači 18 g NATUSWEET

Přírodní náhradní stolní sladidlo.Vyrobeno z extraktu rostliny Stevia Rebaudiana.Natusweet stevia má skvělou chuť, 0 kalorií.Pro oslazení nápojů a všech typů potravin. Zdravá výživa a biopotraviny Ochucovadla

skladem

144,-
125,22
Ocet jablečný 500 ml BIO EMILE NOËL

Ocet jablečný 500 ml BIO EMILE NOËL

Jablečný ocet v biokvalitě je vhodný jak do kuchyně pro zpestření salátů a ostatních jídel. Tento jablečný ocet má stupeň kyselosti 5%. Miso genmai hnědá rýže 400 g MUSO

skladem

159,-
138,26
Dresink z hroznového moštu 250 ml BIO LA SELVA

Dresink z hroznového moštu 250 ml BIO LA SELVA

Dresink z hroznového moštu vinného octa, který výborně dochutí zeleninové saláty. Je v biokvalitě. Zdravá výživa a biopotraviny Ochucovadla Majonézy, hořčice, ocet

skladem

202,-
175,65
Kurkuma latte vanilka 60 g BIO SONNENTOR

Kurkuma latte vanilka 60 g BIO SONNENTOR

Kurkuma latte se někdy také nazývá zlaté mléko pro svou zlato-žlutou barvu. Má lehce pikantní a ostře-hořkou chuť díky zázvoru. Vyzkoušejte toto latte v biokvalitě například s rostlinným mlékem. Miso genmai hnědá rýže 400 g MUSO

skladem

129,-
112,17
Aladinovo koření do kávy 25 g BIO SONNENTOR

Aladinovo koření do kávy 25 g BIO SONNENTOR

Koření do kávy Sonnentor. Směs kardamomu, skořice, nového koření a hřebíčku. Uvolňuje silné, sladké a citronové aroma. V bio kvalitě. Zdravá výživa a biopotraviny Ochucovadla Koření

skladem

82,-
71,30
Pepř zelený celý 12 g BIO SONNENTOR

Pepř zelený celý 12 g BIO SONNENTOR

Zelený pepř ozdobí vaše pokrmy a dodá jim jemně pikantní chuť s citrusovými podtóny. Miso genmai hnědá rýže 400 g MUSO

skladem

59,-
51,30
Solčanka s mořskou solí 250 g SOLČANKA

Solčanka s mořskou solí 250 g SOLČANKA

Zeleninové ochucovadlo pokrmů, neobsahuje látky zvýrazňující chuť. Zdravá výživa a biopotraviny Ochucovadla Sůl

skladem

51,-
44,35

E-shop


"Projezte se ke zdraví"                                                 733 538 304  info@2kukurice.cz

 69 Kč, nad 1200 Kč ZDARMA                                 






| | |
© 2020 Insion

Navštívené: