Jehněčí řecké souvlaki

Ingredience:

Jehněčí maso pokrájíme na malé kousky, prosolíme, propepříme, napícháme na špejle či špízové jehly. 20 minut před rožněním potřeme důkladně marinádou z citronu, olivového oleje a oregana. V průběhu grilování stále potíráme. Vhodnou přílohou jsou tzatziky.

Zdroj inspirace: M. Elefteriadu, Řecká kuchyně

Vaříme s Vámi


Vaříme s VámiCo uvařit k oběduJehněčí řecké souvlaki - Jehněčí řecké souvlaki jehněčí na grilu, jehněčí kýta, co na grilovačku, špízy

"Projezte se ke zdraví"                                                 724 076 303 info@2kukurice.cz

 69 Kč, nad 1200 Kč ZDARMA                                  Právě u nás probíhá jarní akce.






| | |
© 2019 Insion