Hovězí maso s rýžovo-jáhlovou kaší a mrkvovým pyré

Ingredience pro 4 osoby:

Hovězí maso odblaníme a orestujeme vcelku ve větším hrnci z jedné a druhé strany, aby se maso zatáhlo a získalo opečený povrch. Vložíme na čtvrtky pokrájené cibule (půlku cibule si dáme stranou na pyré), maso přiklopíme a vložíme do trouby. Zde pečeme 45 min až hodinu, dokud maso nebude měkké. To závisí na kvalitě masa, především jeho stáří.

Hrnek jáhel a rýže nejprve propláchneme vlažnou vodou. Vložíme do hrnce a zalijeme 6 hrnky vody. Na mírném plameni vaříme 20 minut. Pokud je vody málo, vodu přilijeme. Následně rozmixujeme ponorným mixérem na kaši.  Nesolíme.

Zvlášť v kastrůlku na oleji orestujeme ½ cibule a na kolečka pokrájenou mrkev, více osolíme. Dusíme 15 minut, následně ponorným mixérem rozmixujeme na jemné pyré, kterým poléváme rýžovo-jáhlovou kaši.

Variace: Zbytek kaše můžeme mít druhý den k snídani.

Jáhly 500 g BIO COUNTRY LIFE

Jáhly 500 g BIO COUNTRY LIFE

Jáhly jsou dobře stravitelné, velmi chutné a přirozeně bezlepkové. V kuchyni mají velmi široké využití a jejich příprava je snadná. Hodí se ke sladkému i slanému. Hovězí maso s rýžovo-jáhlovou kaší a mrkvovým pyré

JARNÍ AKCE

skladem

39,-
33,91

Vaříme s Vámi


Vaříme s VámiCo uvařit k oběduHovězí maso s rýžovo-jáhlovou kaší a mrkvovým pyré - Hovězí maso s rýžovo-jáhlovou kaší a mrkvovým pyré hovězí zadní recept, netradiční přílohy, pyré recept

"Projezte se ke zdraví"                                                 724 076 303 info@2kukurice.cz

 69 Kč, nad 1200 Kč ZDARMA                                  Právě u nás probíhá jarní akce.






| | |
© 2019 Insion