Fazole po Řecku

Ingredience:

Fazole necháme přes noc namočit. Nastrouháme cibuli, rozpálíme olej a necháme cibuli změknout. Přidáme protlak či dužinu z rajčat a přisypeme fazole. Zalijeme takovým množstvím vody, aby fazole byly zcela zakryté. Posypeme petrželkou a dusíme do změknutí. Je-li třeba, občas podlijeme horkou vodou. Před dovařením osolíme a opepříme a necháme ještě krátce povařit. Podáváme s kváskovým chlebem.

Pozn. V případě vaření v tlakovém hrnci vaříme 30 minut.

Zdroj inspirace: M. Elefteriadu, Řecká kuchyně, s. 36

Budete potřebovat tyto suroviny:

Fazole bílá velká 500 g COUNTRY LIFE

Fazole bílá velká 500 g COUNTRY LIFE

Fazole bílá je plochá fazole s krémovou strukturou a jemnou chutí. Fazole jsou syté a výživné. Fazole po Řecku

skladem

59,-
51,30
Sůl mořská jemná 500 g DANIVAL

Sůl mořská jemná 500 g DANIVAL

Danival je nerafinovaná mořská sůl z Atlantického oceánu. Neobsahuje aditiva a neprošla chemickým zpracováním. Zdravá výživa a biopotraviny Ochucovadla Sůl

skladem

45,-
39,13

Vaříme s Vámi


Vaříme s VámiCo uvařit k oběduFazole po Řecku - Fazole po Řecku vaření luštěnin, vaření luštěnin v tlakovém hrnci

"Projezte se ke zdraví"                                                 724 076 303 info@2kukurice.cz

 69 Kč, nad 1200 Kč ZDARMA                                  Právě u nás probíhá jarní akce.






| | |
© 2019 Insion