Všude zelená, tak proč si ji nedat i do jídla

30.04.2018 - Jaro sebou nese ohromnou sílu nového života, kterou si snadno můžete "zabudovat" do těla.



Jaro už je v plném proudu a my můžeme vidět všude samou zelenou. Hurá! Pohladí to duši. Zelené bychom se neměli vyhýbat ani v našem jídelníčku. Dopřát si můžeme voňavou řeřichu, kterou si snadno během pár dní vyklíčíme doma v květináči. Sypat jí můžeme chléb se stolním máslem, zdobit polévky apod. Dalším významným zdrojem vitamínů a minerálů jsou mladé kopřivy, které bychom měli sbírat daleko od silnic a průmyslových prostor. Uvařit si z nich můžeme kopřivovou polévku, špenát nebo velmi čistící a detoxikační čaj. Ten je také výborný pro malé ekzematiky (máme odzkoušeno), pleť se krásně vyčistí. Nedílnou součástí by měli být také různé druhy klíčků, např. ze zelené čočky a fazolí mungo. Myslím, že už je nás hodně, kteří nezapomínáme na pažitku, petrželku a bazalku.

Zkrátka hledejte, co lahodí vašemu oku, to zřejmě potřebujete mít i na talíři :-)




Všude zelená, tak proč si ji nedat i do jídla

« zpět


Chutné blogování - Chutné blogování | Všude zelená, tak proč si ji nedat i do jídla

"Projezte se ke zdraví"                                                 724 076 303 info@2kukurice.cz

 69 Kč, nad 1200 Kč ZDARMA                                  Právě u nás probíhá jarní akce.






| | |
© 2019 Insion