Vápník vážně především z mléka?

10.02.2018 - Pozor, nepropásněte naši podzimně vánoční akci. Najdete u nás slevněné produkty pro vánoční pečení.



Stále se valná většina z nás domnívá, že vápník, důležitý pro kosti, do sebe dostáváme především z mléčných výrobků. Byli jsme touto myšlenkou "masírováni" celé dětství a vlastně stále jsme. Pokud vás však potká alergie na kravské mléko nebo na některou z jeho složek, donutí Vás to přečíst pár odborných článků a k velkému překvapení zjistíte, že mléko může nejen dospělému člověku vážně škodit. Také se dozvíte, že tak potřebný vápník zcela klidně získáte i z jiných zdrojů. Stačí si do polévky dopřát kapustu, udělat si vývar z listů ředkve, vyrobit si mandlové mléko, či si koupit již hotový produkt - obilné mléko obohacené o vápník z mořských řas nebo tofu. Možností máme mnoho, tak proč ten důraz na kravské mléko. Samozřejmě, že asi nej je trvat na kvalitě všech potravin.

Já osobně se držím jedné zásady - moc to s mléčnými výrobky nepřehánět.

Ir.




Vápník vážně především z mléka?

« zpět


Chutné blogování - Chutné blogování | Vápník vážně především z mléka?

"Projezte se ke zdraví"                                                 724 076 303 info@2kukurice.cz

 69 Kč, nad 1200 Kč ZDARMA                                 






| | |
© 2019 Insion