Pečení cukroví ve zdravější variantě, jak na to?

02.12.2017 - Řada z nás řeší nadbytečná kila nebo zdravotní problémy. Jak si tedy dopřát, a přece nezatížit tolik svůj organismus?



Je před námi období roku, kdy si chceme provonět byt cukrovím a s teplým čajem si doslova vychutnat předvánoční čas.

Současně řada z nás řeší nadbytečná kila nebo zdravotní problémy. Jak si tedy dopřát, a přece nezatížit tolik svůj organismus? Můžeme vyhledat klasické zdravé recepty na internetu nebo v knihovně, vyzkoušet raw cukroví nebo stačí držet se jednoduchých zásad.

1. místo bílé pšeničné mouky používat hladkou špaldovou mouku celozrnnou, která obsahuje sice také lepek, ale je cennější svým obsahem minerálních látek, zvlášť, když je v bio kvalitě,

2. místo bílého cukru použít cukr třtinový, sirup rýžový nebo med,

3. místo kupovaných marmelád plných přídatných látek „E“, upřednostnit marmelády domácí nebo marmelády bez „E“,

4. používat klasické máslo nebo kokosový olej.

Držíme Vám palce při pečení. Užívejte advent.

Vaše kuku Ir.




Pečení cukroví ve zdravější variantě, jak na to?

« zpět


Chutné blogování - Chutné blogování | Pečení cukroví ve zdravější variantě, jak na to?

"Projezte se ke zdraví"                                                 724 076 303 info@2kukurice.cz

 69 Kč, nad 1200 Kč ZDARMA                                  Právě u nás probíhá jarní akce.






| | |
© 2019 Insion