Není chléb jako chléb

28.07.2017 - Nevíte, který chléb vlastně jíst?



Před nedávnem jsem koupila manželovi Podmáslový chléb ve víře, že mu trošku dopřeji. A dopřála – doma jsem přečetla složení. Chléb obsahoval především samé E.  Byl vláčný, nadýchaný jako vánočka a voněl velmi sladce. Kromě jiného obsahoval také glukózo-fruktózový sirup. Zamýšlela jsem se nad tím, jak se pod tenhle výtvor může někdo podepsat. Může – jde přeci především o byznys.

Takže opětovně – není chléb jako chléb, a to co dnes všude potkáváme, má do chleba hodně daleko. Pokud nechcete každodenně ubližovat sobě a své rodině a chcete trošku zdravější alternativu, kterou najdete téměř všude, buďte věrní chlebu Moskevskému, který je složen pouze z mouky, vody, soli a max. kypřícího prášku. Pokud chcete být labužníky, vrátit chlebu jeho svátost a ještě k tomu podpořit své zažívání, kupujte kváskový žitný chléb. My si  chleba pečeme doma (recept zde), nebo když to nejde jinak, kupujeme u nás na e-shopu nebo zkoušíme zajímavé alternativy, jakou je chléb z Koláčkovy řemeslné pekárny.




Není chléb jako chléb

« zpět


Chutné blogování - Chutné blogování | Není chléb jako chléb

"Projezte se ke zdraví"                                                 724 076 303 info@2kukurice.cz

 69 Kč, nad 1200 Kč ZDARMA                                  Právě u nás probíhá jarní akce.






| | |
© 2019 Insion