Když je jaro v hrnci

09.04.2018 - Jaro nám dodává sílu a chuť se do všeho obout



Jaro nám dodává sílu a chuť se do všeho obout. Tak jsem se obula i do venkovního servírování a oprášila jeden rodinný recept, který málokdo zná. My tomu říkáme "Sedlí", v Rusku je to známé jako okurková polévka. Každopádně, když je teplo, je to nejosvěžující jídlo které znám. Pokud si k tomu dodáte ještě kvalitní ingredience, gastro zážitek se rozhodně dostaví, a to vám k tomu postačí dva půllitrové bio kefíry (my kupujeme Dělpovický), 2 bio salátové okurky a "kopec" farmářských brambor. Okurku oloupeme a nastrouháme, zalijeme kefírem, osolíme a dáme vychladit. Brambory oloupeme a uvaříme s kmínem a solí do měkka. Polévku po uvaření brambor servírujeme do hlubokých talířů. Zmiňovaného gastro zážitku dosáhneme tím, že ještě vařící brambory vkládáme do studené polévky.

Tak vyzkoušejte a ochutnejte, ale pozor, jen za hezkého počasísmiley

kuku Ir.




Když je jaro v hrnci

« zpět


Chutné blogování - Chutné blogování | Když je jaro v hrnci

"Projezte se ke zdraví"                                                 724 076 303 info@2kukurice.cz

 69 Kč, nad 1200 Kč ZDARMA                                 






| | |
© 2019 Insion