Bezlepkový koláč ze strouhané mrkve a červené řepy

Ingredience:

Očistíme mrkev, červenou řepu případně i jablka a nastrouháme na jemném struhadle. Přidáme rozsekané vlašské ořechy. Rozinky a datle propláchneme a necháme chvíli povařit ve vodě se špetkou soli, aby se uvolnila sladká chuť. Směs rozinek a datlí scedíme, rozmixujeme a přidáme ke strouhané směsi. Zvlášť smícháme ovesnou mouku s práškem do pečiva a skořicí. Dále zvlášť umixujeme vajíčka, do kterých postupně vmícháváme olej, aby vznikla konzistence podobná majonéze. Vše společně smícháme, podle chuti přidáme med, případně kapku rumu. Těsto vylijeme do hlubšího plechu s pečícím papírem. Pečeme ve vyhřáté troubě na na 180oC cca 40-50 min.

Budete potřebovat následující suroviny:

Med květový luční 900 g ČÍHALA

Med květový luční 900 g ČÍHALA

Květový med je pro svoji biologickou hodnotu důležitou složkou potravy pro děti i dospělé. Květový med je přírodní koncentrát nektaru z květů rostlin. Bezlepkový koláč ze strouhané mrkve a červené řepy

skladem

242,-
210,43
Olej slunečnicový 200 ml BIO COUNTRY LIFE

Olej slunečnicový 200 ml BIO COUNTRY LIFE

Slunečnicový olej je velmi bohatý na kyselinu linoleovou. Zdravá výživa a biopotraviny Rostlinné oleje, ghí

skladem

41,-
35,65
Vločky ovesné jemné 500 g COUNTRY LIFE

Vločky ovesné jemné 500 g COUNTRY LIFE

Snídaní z ovesných vloček nastartujete den plný energie. A z jemných ovesných vloček připravíte tu nejlepší ovesnou kaši. V kuchyni ovšem mají širší využití – zahustíte s nimi polévky, pomazánky, karbanátky. Můžete je přidat do pečiva, lívanečků a nebo si Bezlepkový koláč ze strouhané mrkve a červené řepy

nedostupné, dočasně nelze objednat

22,-
19,13

Vaříme s Vámi


Vaříme s VámiDezertyPečené dezertyBezlepkový koláč ze strouhané mrkve a červené řepy - Bezlepkový koláč ze strouhané mrkve a červené řepy bez lepku, bezlepkové pečivo, rychlé pečení, bezlepkové potraviny

"Projezte se ke zdraví"                                                 733 538 304  info@2kukurice.cz

 69 Kč, nad 1200 Kč ZDARMA                                 






| | |
© 2020 Insion