Složení: SÓJOVÉ boby 58 %, JEČMEN 29 %, mořská sůl, voda, fermentační činidlo (Aspergillus oryzae).
Kalorická hodnota/energie (na 100ml): 690 kJ/165 kcal. Tuky: 5.8 g. z toho nasycené mastné kyseliny: 0.8 g. Sacharidy: 12 g. z toho cukry: 7.6 g. Vláknina: 8.1 g. Bílkoviny: 12 g. Sůl: 9.8 g
Může obsahovat (alergeny): lepek, sója
Skladování: Skladujte na suchém a chladném místě. Chraňte před přímým slunečním zářením. Po otevření skladujte v uzavřeném obalu v chladničce.
Legislativní zařazení: Fermentovaná pasta ze sójových bobů a obilovin..
Návod k přípravě: Používá se pro dochucení polévek, omáček a zeleninových pokrmů. Rozmíchejte požadované množství ve vlažné vodě nebo zeleninovém vývaru. Miso by nemělo projít varem a proto přidávejte vždy na konec vaření a pokrm nechte před podáváním chvíli stát.
Jednotková cena: 24,75 Kč / 100 g
Výrobce: Muso
Vlastnosti: veganské, bez přidaného cukru, bez mléka
...také Vás může u Miso mugi ječmen 400 g MUSO zajímat:
Stačí přidat pouze horkou vodu a ihned máte k dispozici kvalitní, bezlepkovou a rychle připravenou Miso polévku klasické chuti. Každé balení obsahuje 3 individuálně zabalené Miso kostičky. Miso mugi ječmen 400 g MUSO
skladem
Jak použít miso pasty v kuchyni? Podívejte se na video. Zdravá výživa a biopotraviny Ochucovadla Shoyu, tamari, miso, umeboshi
skladem
Stačí přidat pouze horkou vodu a ihned máte k dispozici kvalitní a rychle připravenou Miso polévku klasické chuti. Exotická pochoutka v biokvalitě. Miso mugi ječmen 400 g MUSO
skladem
Ječmenná pasta Miso v biokvalitě. Miso je fermentovaná vyzrálá pasta ze sóji, rýže nebo obilí, známá pro svou charakteristickou sytou chuť a tmavou barvu Miso neodmyslitelně patří k japonské kuchyni. Zdravá výživa a biopotraviny Ochucovadla Shoyu, tamari, miso, umeboshi
skladem
Rýžová pasta Miso v biokvalitě. Miso je fermentovaná vyzrálá pasta ze sóji, rýže nebo obilí, známá pro svou charakteristickou sytou chuť a tmavou barvu. Miso neodmyslitelně patří k japonské kuchyni. Miso mugi ječmen 400 g MUSO
skladem
Miso polévka Danival představuje chutnou a plnohodnotnou variantu tradiční japonské polévky. Můžeme ji použít i na přípravu chutné omáčky k ochucení těstovin, rýže anebo zeleniny. Zdravá výživa a biopotraviny Ochucovadla Shoyu, tamari, miso, umeboshi
skladem
"Projezte se ke zdraví" 602 220 349 info@2kukurice.cz od 1.200,- zdarma